humor... :P

ska jag berätta en skum historia ?
- ja
Lödder ...

HAHAAHa

hejhej!

heeeej :P
skolan var ändå soft.. byggde hus.. blev nästan klar! :P
började idag.. blev nästan klar idag.. medans alla andra
började i måndags.. imorgon så ska vi ha sån friidrottsdag
ska cykla 2 mil :P haha... men jaja. nu ska jag se lite bb..
sen typ bara tråka, sen bara trååååååååååååååååååååka..
vi hörs..
HAHAHA.. lia noka mig idag, och nu har jag ont i ögonbrynen & i min mun :P
pratat förmycket så har typ värk i munnen xD

Glad idag (Y)

hejhejhejhej :)) idag är ja gla' för ja får gå till skolan! :) känner mig sådär lagom trött... haha.. fast nej, jag är skittrött... men skit i de.. ska snart dra till bussen.. :P FÖR VET NI VAD ? JAG SKA TILL SKOLAN IDAG... första gången jag blir glad över att inte vara hemma! fast, bättre i skolan än hemma och döende ? musik på, och nu ska jag ta på mig jacke, skor & sånt! puss !

Svinförkyld...

ORGH .. jag orkar inte vara hemma mer.. jag vill bara till skolan, saknar mina underbara vänner som fan, även min kille e riktigt jävla saknad! hoppas iaf att jag får gå till skolan av mamma imorgon.. jag fick inte idag så förkyld ja é ... delta har ju temavecka.. men nej, inte jag.. för jag sitter hemma och tråkar.. medans mina ögon rinner, näsan rinner ... ont i huvudet.. HATAR DETTA!! fryser, sen svettas jag.. jag vill inte vara hemma mer.! vill till skolan. vi fick tdligen betyg för de arbetet vi gör på temaveckan, dvs. bygger hus.. medans alla andra kommer klara kommer jag precis ha börjat.. jaja ska inte klaga mer. hörs imorgon!

hon var en han - de vet du ... JAG TROR HON HETER AûDAN´... SVERIGE ÄR BÄST AV ALLA LÄNDER...

sjuk idag... skulle aldrig ha badat i helgen... nu mår jag skit, eftersom att jag redan var förkyld när jag badade .. kan det knappast ha varit bra o bada nu.. så det har bara blivit värre... ögonen rinner... näsan rinner... ont i halsen... ja, jätte skönt.. men nu ska jag föröka sova.. och vill vakna upp frisk. Tack det hade varit skönt! sitter med min cola & is ;) ska sova nu ,natti..

... ♥

bilder från mobilen :D

^
|
|
| Skolavslutnings klänningen ;)
hejhej, där va lite bilder, ska försöka lägga in andra nåågondag, bara de att jag inte vill lägga in typ 25 miljoner bilder på ett inlägg.. hela veckan har vi temavecka. och på torsdag har vi friluftsdag :D och jag ska ha cykelorientering.. men ingen cykel för den är stulen, så jag har smsat min faster och väntar just nu på svar! har riktigt ont i huvudet, så ikväll blir det bara att sitta hemma & glo.. någon får gärna komma hit o softa om dom vill :P haha, men jag har riktigt tråkigt.. ont i huvudet som fan! SVERIGE VANN ESC IGÅR! SÅ KANSKE BLIR ATT SITTA LIVE NÄSTA ÅR! ;) HOPPAS DE ! men nu ska jag fortsätta dega.. vi hörs!

Bakar med lia :)

Hallå du:) just nu väntar ja o lia på att ugnen ska bli varm, så sätter vi in våra scones ;) har haft en bra natt.. utom att jag vakna 24/7 för att gå på toa -.- igårkväll tog jag o lia årets första dopp! det var kallt, sen blev det ganska varmt! :) vi var på dala ii ca en timme. då vi bada och umgicks med underbart folk! Moa, Jojjo, jag, lia, spöket, casper, Revesz, Bull, Någon oskar, Sebbe,Davve,  tror inte det var fler, men det var iaf mysigt som det var :) och jävligt kul, för att jag, lia, Oskar, och casper vi simmade in från bryggan längst  ute, sen simmade vi ut igen :P så onödiga och casper och skar skrämde oss hela tiden :P inte kul... men jaja, det var iaf kul, idag vet jag inte vad som händer. men jaja, vi hörs ikväll när jag kommer hem, KANSKE ;) <3 puss haj,
jaja, ska försöka lägga in bilder från mobilen idag, sen upp på blogggggggggggggen! köpte förresten en avslutnings klääääääääääääääääääääääääääääääääääääääännnnnnnnnnnnnnnnnnning igår ;) får se den på bild sen ;)

omg..

OMG !! FÖRSTA BILDEN JAG LA UPP PÅ MIN BLOGG. DET VAR RIKTIGT LÄNGESEN! 

Sjuk & hemma idag...

hejhej! vaknade sex av att pappa skulle ringa och väcka mig, nr jag vaknar hade jag satan i de ont i min hals och så! tur att jag fick halstabletter av farmor igår... även om de var av de jag fick ont tror jag. gick runt och bet på miljoner såna igår, och idag vaknar jag skit ont i halsen... jaja, blev hemma, har inte gjort något speciellt idag, och kommer nog inte göra det heller... ska fråga min söta vään om hon vill komma hit en runda efter skolan, eftersom att de slutar ett, så kan jag snacka lite med hon och så ! :) bara umgås och så med en underbar vän! men nu ska jag duscha sen ta på mig min onepiece och sen bara ligga på soffan och sova typ ;) haha, medans min klass har idrott, ochh min kille har hemkunskap, så sitter jag hemma och myser! :)
Sjuk på den underbaraste dagen denna vecka! fatta att tiden går fort! idag var det 3 veckor sedan jag och jacke blev tsm... hoppas iaf att det blir fler veckor.. ! ♥ äälskar dig ♥
Älskar er bästavänner! ♥

Tack för de två mysiga timmarna ute! :)

hejhej! från ungefär sju till nio stod jag och min underbara kille ute och bara snacka.. faktiskt jätte mysigt! sen jag kom hem har jag bara suttit och latat mig! har även varit i malmö idag! ikea med pappa & farmor! dagen har faktiskt varit bra! fast jag var sur på min bspråks lärare.. VI SÅG EN FILM FÖR ANDRA GÅNGEN! ! ! ! ! ! ANDRA FUKKING GÅNGEN! men jaja, nu ska jag se klart på bb, snacka med finaste och sen sova!

Matte -.-

Såhär kul har vi på vår mattelektion när vi har vikarie ! Haha , men uppdaterar ikväll när jag kommer hem


// maty.blogg.se

Förlåååååååååt Patricia .. för jag inte har fixat din blogg..
Men idag, idag du.. idag ska jag fixa din design, för jag har hittat ny stillmall, great for us ! Hooray.
Pus <3

Riktigt mysig dag med underbart väder!

har bara umgåts med en massa underbart folk.. stack till dala och så! Efter dala så drog jag, moa, jacke, spöket, och andy hem till andy! där vi hade det mysigt, fast andy va forever alone! men jaja... sen så skulle jag vara hemma halv tio, kom hem tio i typ. men det tog fan lång tid att komma hem! nu sitter jag och äter mina fina M&M :D och typ smsar med finaste! men nu måste jag sova! upp imorgon, haha, lla ska de, men jaja, vaknar av att lia ringer & väcker mig. så vi hörs, puss (K)

Godnatt Bitches.

Nu säger jag godnatt! imorgon ska jag först umgås lite med <3jacke, sen så ska jag till mamma. sen hämtar pappa mig där! så vi hörs!

Vi tjejer..

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan o sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
Ändå riktigt sant!
har haft e iktigt bra "lov"..
tisdag till onsdag - johanna sov här! hade det iktigt mysigt .
onsdag till torsdag - jag , jacke , moa , vigge sov här, hade det ännu mysigare!
torsdag till fredag - sov i stan!
fredag till lördag - michelle och johanna ov här ... mysigt !
lördag till söndag- jag och amanda sov hos johanna!
haft det mysigt, och tack för deta "lov"..
idag har jag bara softat och så! ritigt fint väder . nyss kommit hem efter att ha varit på betong med en massa folk! tak för idag och dessa dagar!
Puss (K) kommer typ bilder sen när jag har mammas mobil och så.. :)

svedala mannen.

sitter just nu i svedal amed johanna, och min kusin. har det fan fet.. vi bara softar i min säg, och så, jag och johanna har vars en data, medans michelle käkar  popcorn. vi ska se bb och så, och bara så ni vet har jag en seg kille... han e en nörd med, och filip e en mupp.. haha. men nu ska vi faktiskt ha det fett. försöka dygna... om det går :P men jaja, vi hörs!
finastmobil.se

fladderpånny gånger 23 ankor..

jag gillar lök, och ja, jag uppdaterar imorgon! puss, jojjo sover här idag!

Jay Smith - Like a prayer ... DROG

hihi, snackar just nu skype med en liten snygg jävel :D och såklart ser jag bb... men ja, jag ska se klart de, sen ska jag faktiskt sova! :D så vi hörs... jojjo sover hos mig imorgon, sen på onsdag träffar jag jacke, och då åker vi till svedala och han sover här till fredag..vi kommer träffa spöket & moa i svedala :D haha :D <3 så vi hörs !

Bilder från mossans mobil

...


Svedala nu då ! :)

Tjossan.. sitter just nu i svedala!
Imorse vaknade jag av att pappa ringde mig! fixade mig, och så, sen gick jag till skolan, var inte på humör, så jag var gansla sur! till vår andra lektion! då blev jag gla', sen har jag bara glummat genom dagen! efter skolan fick jag vänta i en halvtimme.. sen slutade <3jacke & vigge. då mötte vi upp emelie och moa på övre, sen bara har vi gått runt... vid 5 stack jag hem o käääka, skulle med moa och de, sen skulle jag ut och springa med jacke ikväll, men var tvungen att åka till svedala .. så nu sitter jag här, hara bara en sååååååååååååååånhär lust att ut och springa. får väl fråga mamma om hon hänger med, kan springa till mormor, och tillbaka ? ;) haha.. men nu ska jag snacka med mamm,a uppdaterar sen! puss (K)
... fint..

maty sover här inatt!

hejhej! :) lia stack för typ en halvtimme sedan! då jag börja duscha, sen nu plattar jag mitt hår! har sovit med de bästa inatt! igår när jag, lia, nisse, jacke och sutnup ( pontus ) var hemma hos nisse, så kom moa och berätta en hämsk sak! i förrgår dog hennes mormor, ! jag finns för dig bästa vän, och för dig med maty! samma dag som hennes mormor dog, så var det ett år sen matys mormor dog. finns för er båda, riktigt mycket! igår var kvällen galen! jag snacka med maty i telefon, då hon säger att hon har gjort det med is och salt, sen gjorde jag och lia med det! man ska ta salt i handen, sen is på det, och trycka ihop handen, så att isen smälter, en sak, ni som är känliga , gör det inte! haha,  jag har fan fortfarande märke i min hand xD men nu ska jag fortsätta platta, sen ska jag ut och träffa saknade maty! så vi hörS!! puss <3

skype med idioter... får damp...

fyfan...
jaja, dagen var väl bra för mig, inte för andra.. på slöjden gick jag med Olof i pannan :D det var nice, sen tog jag bort det. och ja, efter skolan så gick jag hem till lia, vi åt och såg lite film, sen drog vi ut och träffa jacke o de! sen fick vi dra hem till lia, sen blev det kaos. sen drog jag ut och träffa jacke o fille...! vi luffa på övre ett tag, skratta satan i de, sen så drog vi till gas och kollade, sen drog vi till betong, sen drog jag hem typ. sen har jag bara softat hemma.. nu snackar jag skype med lia och några idioter till :P men nu ska jag typ bara softa, sen bara mm ,sova! så vi hörs.. puss hayy.
Du betyder..

drar snart !

hejsan ! eftersom att ja e klar o allt så uppdaterar jag ! inte för jag vet om vad.. men iaf om 3 minuter ska jag dra.. så ja ! får snart börja ta på mig jacka o sånt. uppdaterar mer ikvääll om jag hinner.. puss <3

dagen var bra!

dagen var faktiskt lite bra.. men var riktigt sur efter b-språket.. vet itne varför, var typ sur till jag snacka med jacke, då allt blev bra! sen har jag bara umgåts med jacke och lia, sen så drog jag hem och nu bara jag tråkar satan i de! så nu ska jag sova! puss ! <3
Du är finast ääääääääälskling, jag ääääälskar dig ♥♥♥♥♥♥♥

bara älskar att få ett sms varje kväll , där det står " godnatt älskling, jag tänker på dog, jag saknar dig<33333 "

Smsar med finaste! <3 så nu säger jag godnatt...

min lugg fukkar sig!!! jobbig!

hej ! har haft en otroligt bra dag ! umgåts med älskling, nisse och lia! vi var i malmö, på stapel. jag och lia låg typ bara ner och sov, för vi låg och frös, jag hade typ 3 jackor på mig! HAHAHA :) sen gick vi till maxi, jag och lia skulle handla till nisse, så fick vi vars 10 kr av han med! :) har man en snäll bästavän så har man :) sen efter det så bara vi chilla, sen tog jag bussen med de in till trelle, där jag och jacke sov, och tror nisse med sov!  han vara i trelle i  typ 20 min, sen gick bussen till svedala igen! som jag lovat jacke, så skulle jag inte platta mitt hår, så fult det var! usch.. men jaja, nu ska jag snacka skype med jacke, sen se bb om en halvtimme! puss! 

Hej!

Drar snart in till trelle, möter upp jacke och nisse, sen drar vi till malmö! ska ha det riktigt bra idag, finn spå instagra m @ patrriciiia ! ;) följ även lia! @ lliaa men nu sk avi börja packa, sen dra til bussen! puss hej ! <3

Nyss kommit hem!

Hejsan! snart ska vi sova, eftersom att vi ska upp tidigt imorgon, och så!så jag tycker att vi hörs imorgon! puss

sov hos nisse med bästa inatt!

Har haft en riktigt mysig natt! Sov med jacke, nisse & moa! blev bara riktigt varm inatt, och jacke nös satan i de... annars sov jag ganska bra, och mös mycket med jacke! :) sen idag drog vi först till stan, så jag va med lia och maty och jojjo, för att nisse och jacke skulle upp till möllers och kolla lite, och moa skulle hem, sen när vi gick till valen så gick jag och lia ut för att möta upp nisse och jacke igen, sen efter de så drog vi till betong, hade det soft, sen gick vi till lia, då maty och jojjo kom igen! sen har jag och lia bara softat sen dess! nu är vi i svedala hos min mormor & dunkar musik! jag michelle och lia, ska typ bara softa.. jag läggar upp en bild från igår senare! :) men nu ska vi fortsätta och chilla! puss.

Världens finaste ! jacke ♥

ligger just nu och ser på bb, men det är reklam, och så smsar jag med finaste! bara älskar att få "godnatt, jag älskar dig, pusspuss" sms på kvällen när man ska lägga sig! Orgh, så söt liten kille man har! han tvingar mig till att komma hem till han, för att han vill att jag ska se film med han, men det ska vi fixa imorgon, då jag sover hos nisse, med jacke, moa och nisse såklart! men nu börjar bb igen! puss ! hörs kanske imorogn bitti! puss
- världens finaste -
Puss ♥

Bara se klart BB, sen duschen !

ddagen har faktiskt varit underbar! riktigt fint väder, Umgåts med min ffina kille och även underbara vänner! efter att min kille drog, så jag jag och lia hem t mig, för att hämta hennes brors laddare jag hade lånat! sen mot övre och jag tog bussen hem! sen mötte Hatem upp mig vid bussen, sen drog vi och handla och så! sen nu när jag har varit hemma, har jag bara åtit, och håller på att se bb, så uppdaterar mer sen! :) puss !  - ♥ Jakob ♥

längesen jag blogga .... 02-05-2012 - jakob .

hejhej! Det har faktiskt inte hämt så mycket, vad jag kommer ihåg!
Vaknade halv sju igår, fixa mig och så, drog till bussen, skolan var väl dryg! efter skolan drog jag,maty,lia,nisse t betong, sen kom moa, och sen kom jacke, sen satt vi och vänta på pommes och spöket, så kom de, och då drog vi till mc... ! var där, sen drog vi till betong igen! sen var vi där hela kvällen, jag skulle ta bussen hem aju, men den gick inte sju, gick halv sju eller halv nio, och jag pallar fan inte sitta på en buss halv nio på kvällen! när jag kom hem sen, så smsade jag med jacke, och då blev vi tsm. och lite sådant, nu ser jag bb och ska börja fixa mig, och smsar med jacke! puss haj, vi hörs! <3
<3

RSS 2.0