Skype med två apor just nu..

HAHAHHA snackar skype med kevin & kire ;)
och chattar med nisse på fb.. länge sen :) faktiskt nice :D idag har jag varit i stan med maty, hon köpte hårfärg ;) innan stan var vi hemma hos lia och spela cod :D alltid lika kul att ha damp för att man dör... HAHAHAHHAA och sen innan de, så var vi på kunspat och mötta justin, fast de var igentligen inte lönt,, hahahha så fett kul att cykla på hans bmx, och maty satt på styret :DD men nu ska jag snacka, puss haj

Godmorgon...

Fyfan vad jag är trött... snacka skype till typ halv 12 igår, sen stängdes min data av, för att den blev förvarm... snackade med maty och justin<3. hade världens härligaste dröm inat... och sen vakna tjugo i sju... fint, eller inte.. umgick med viktor & justin igår, sen mötte vi upp lia, och bara satt och degade på lilje, sen gick vi till en annan plats på lilje, pingisbordet, HAHAHAHAHA så kul vi hade. tack för en nice kväll (a) sen så skulle jag hem,... såå drygt att gå hem.. med en mobil som e död, fint. men nu ska jag gå och fixa mig, sen dra till skolan!

jag blev tagen på pingisbordet. HAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAAHHAHAHHAHAHAH :D så jävla kul.. men så går de när man lynssnar på äckligt - ansitktet ... hihi. jag och justin låt och lyssna på den till maty kom in i vårt samtal.. och sen var jag mycket flumm och skrev en massa för min mig hacka... men nu måste jag dra, måste fan dra till skolan tjugo över sju, för alexandra MÅSTE hjälpa mig med en sak som ska vara inlämmat idag, ( imåndags men gick ju hem då ) :D puss hajj <33

Gick hem..

.. från skolan idag! mådde inte jättebra.. sitter hemma hos pappa just nu! sen till mamma! hörs när vi hörs! puss haj!
image descriptionimage description Älskar er! <3

Big

Brother på tv <33 yeahhhhh


Seg data, har mammas mobil nu...

Min data e världens segaste, så pallar inte uppdatera... Hörs när vi hörs


Moa kommer snart,

Har fixat mig & sånt! snart kommer moa, vi ska till mc, för den tjockisen ska käka, sen ska vi träffa Pj & davve, Och Grattis Davve på födelsedagen! :) <3 kom ju hem igår, skulle träffa vigge & Jalle , men det blev inte.. umgicks med moa & några andra på Pilevall istället :) Alltid lika kul att träffa såna man gick på förskolan med! :) Som Nathali. vet inte om ja gick med emilia, sen när vi skulle springa, så tappa natalie sin mobil.. Iphonen gick typ sönder i ett hörn... inte så smart, men nu ska jag gå,! pusshaj! <3 



Vi tjejer
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
... ... Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Vi vänder på kudden innan vi somnar.

skulle till viktor,

men palla umgås med dom (a) umgås med moa och några till... pallar inte skriva mer .. .:D

Snart tåg ...

Snart och snart ... Tåget går tio över ett ... Vi har städat och packat klart, maty plattar lias hår, och jag bloggar från lias iPhone.. Tåget är framme typ kvart i fyra, min pappa hämtar oss i Malmö, sen ska va snabbt till mobilia .. Sen hem, sen ska jag sova hos Viktor me han och justin, KANSKE bloggar ikväll, men nu ska jag inte blogga mer, utan lägga upp bilder på mig och mina bästa vänner.. Bilder från när vi inte har varit med på idrotter pga förkylning... Och från teatern för en vecka sen ;)

Puss (k) hajj miiii diiiii


hem från jkpg imorgon :(

har haft det riktigt nice! men ska hem imorgon :(
varit på A6 & eurostop... handlat & sånt. badhus ... och en massa andra saker.. :) en pallar inte blogga...
http://maty.blogg.se finns våra dagar :) <3

At Viktors house :)

haha! yeeah, min data fixad, och imorgon drar vi till jkpg :) Sååååå kul vi komemr ha, men det komemr nog att vara riktigt dålig uppdatering :) men så är de när man inte är hemma, umgås med kompisar, & sånt :) alltid lika kul att umgås ! just nu umgås jag med Moa & johanna & viktor & justin! som igår, fast inte moa utan maty då! så jävla kul vi hade, vi var ute på kvällen, alla gick & höll hand :) alltid kul :) men nu ska jag inte skriva mer, utan lägga upp lite bilder, sen kolla när de spelar tv... :)
)image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description Saknar dig morfar! :) image description Hajj mi di, ha det bäst såå hörs vi :)

hos farmor (mp)

Yeee, sitter just nu vid farmors data.. smsar & sånt :) alltid kul.. ska ätasnart typ, eller om en halvtimme.. haha :) men ska kolla fb , sen käka sen ut & träffffa johanna :) min lille skit :) pözz hajj

börjar fan halv ett idag ? :)

haha :) var ju fna på en jävla teater igårkväll, skitrolig! haha! så har bara två lektioner idag! :) maty sm här till idag :) niiiiiiiiiice!

Hos Lia ;)

Sitter just nu i lias soffa och spelar cod .. Med Lia Kevin och mathilda ! Jag suger som vanligt.. Haha, sen ska vi på någon jävla teater, sen får vi halvstudiedag imorgon ! Går en timme och 45 min ! Börjar 12 tror jag .. Haha ! Och ikväll sover mathilda & kanske Lia hos mig ! :) men jag uppdaterar kanske ikväll ;) hajj mi di ,,,


Världens bästa vänner !! <33

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3080551/images/2012/pic_189526667.jpg" class="image">


Godmorgon! :)

Vaken & klar! :) klockan är fem över sju, och jag är klar! inte bra! får vänta i allafall 10 min innan jag kan dra! så då kag jag ju lägga upp lite bilder ? :) några bilder, och nu ska jag dra! :)









Datan sönder..

först har ja ginte pallat att blogga, och sen gick min data sönder, & om 5 dagar åker vi till småland! Gla' alla hjärtans da' <3 Nu sitter jag vid pappas data, & ska snart lägga mig faktiskt! kommer nog inte uppdatera på mycket, är sjukt förkyld, ! och ni vill veta vad jag gör, så kolla in http://maty.blogg.se! :) hon uppdaterar ganska ofta, & jag umgås mycket med hon! och jag VILL INTE gå till skolan , eftersom att jag kommer bli mulad, IGEN! blev fan mulad typ 4 gånger av PJ idag, en av bull & en av jacke, fan inte kul att springa runt op skolan, och dessutom bli jagad.. men nu ska jag kolla facebook, sen lägga mig! hörs när vi hörs! Puss! (k)

Hhaha, jag han faktiskt inte lust att blogga!

GANSKA mycket adhd.. och jag har ganska mycket läxor, och ganska mycket i skolan! och sen så SHITTTTTTTT JAG SKA TRÄFFA JOHANNA OM 7 MIN PÅ SKOLAN! SHIIIIIIT :OOO NU FÅR JAG UPPDATERA MER IKVÄLL!!!!!!! :)

RSS 2.0