helgen:D

fredag, skolan var ganska chill! jag hade "skadat" foten så jag var inte med på idrotten :( hhahaha , efter skolan träffa malin, nisse, aty och lia, vi stack till stan .. malin köpte töjning ;) hahaha... sen så stack vi hem till nissa, alla utom malin. vi typ chilla, jag stack hem och åt! pappa körde mig till nisse sen med madrass och all sånt :) vi typ bara chilla hela kvällen, stack till city gross för att hanla tospapper;) sen hände inget annat.. PANODIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLL! HAHAHHAHAAA    lördag, vakna hemma hos nisse med maty och lia, ganska chill, vi vakna typ 10??? haha, sen stack maty hem och jag nisse lia sov hemma hos lia. inget spec hände, var ute lite på kvällen bara, ja, typ var helt trött så vi somna 12 men om man vred tillbaka klockan som man skulle så var den 11.sen vakna vi typ vid 8 på söndagen, vi stack hem sen för att lia skulle till sin kusin, sen så fick jag ringa farmor för att där var ingen tvättid på vinden.. så jag stack dit och tvätta. sen hämta jag madrassen hemma hos nisse, tog tvätten hos farmor och stack ut och träffa may och nisse. Då maty hade färgat håret och så! Skitfint! när nisse stack sen så cykla vi typ bara runt lite och så,har ju fan inte träffat Ebba på aplänge så vi stack till hon ;) hhahah, det va ju trävligt ;) ahhahah sen cykla vi till akka sen stack jag hem ;) så ja, vi var typ helt flummiiiiaaa, när vi var på lilje så stack vi hem till kevin för att han fylldeår ;) så grattis t han ;) haha min bästavän :D ja, idag vakna jag att matys lillsyrra ringde och väckte mig och s " kan du komma hit nu? " för att jag skulle komma ;) men nu sitter jag hemma hos Nisse och väntar på att han ska bli klar, så jag passar på att blogga :D men nu ska vi typ snart dra! Så puss hej! Hörs sen.
PUSS ♥

oj

jag glömde bloggen helt igårkväll.. jag var på lilje med maty, och nisse en liten stund:D fatta så kul! men jag kan inte skriva nu, för jag ska hem till maty och hkjälpa hon att vara barnvakt, sen ska vi  sova ;) <3 puss hej

Helgen, kommer sen ;)

haha, jag pallar helt enkelt inte blogga nu.. är typ helt sadface med nisse :) haha,, nej men ja.. bloggar iaf ikväll LOVAR! men jag ska typ träffa nisse, sen hämta madrassen hemma hos nisse, och så.. :) det kan bli korta inlägg då och då.. :)

flum bilder från kvällen ;)

lite oseriösa bilder på mig lia och nisse ;) jag LOVAR att skriva om helgen imorn, sen på onsdag alltså om 4 dagar åker jag maty och lia t småland ;) hahha, nu ska va bara mysa och chilla, höres imorn bloggen! Puss hej<3

Fy fan lia...

Lia nu blev jag riktigt besviken, hon rita en bild på mig som inte ens liknar mig, sover med Lia och nisse idag, skriver imorn KANSKE!

Sover hos nis

se och nu ska maty fixa min blogg sen ska vi typ se film och bara chilla, kan berätta om dagen sen ;) <3 puss hej ;) <3

Torsdag..

Hejsan, torsdag kväll och jag ligger i sängen redo för att sova :) imorse när jag vakn hade jag ett sms och ett missatsamtal, jag ringde vem det nu var, maty tror jag. jag klädde på mig, och stack till maty, vi började kvart i nio och åtta ringde nisse mej och sa att vi skulle komma till skolan, vi stack till skolan och vänta medans han hade mentorsamtal.. kvart i nio började vi med slöjd, riktigt nice att byta till sy! pallade inte med trä mer... jag gjorde makramé heter de kanske ;) sen så träffa man nisse på vår rast/håltimme. sen så var de typ bara en normal dag, träffa nisse mellan lektionerna och så! sen efter skolan så vänta jag, maty och kevin för lia och nisse hade mentorsamtal. kevin skulle ha modersmåls samtal eller något sånt. sen så hämta jag nisse och hans mamma nisses cykel sen träffa vi maty och lia, då stack vi tyill stan, vi gjorde inget spec efter de, satt typ bara och chilla hemma hos nisse, åtta halv nio stack jag och maty hem.. sen har jag bara ätit och suttit vid datan :)
Puss hej! <3
kan inte hjälpa att jag var beroende ;) Är inte nu!

haha, tusen bloggar, men tröttnar på de.

ha, jag har typ 100000000 bloggar, men jag tröttnar och gör nya! men jag ska försöka att hålla mej till denna.. jag har en annan med men jag kommer nog inte uppdatera på den.. http://patrriciaas.myshowroom.se men inte så snygg blogg! så maty ska fixa denna när hon har tid ;) Haha, hon ska bara fixa sin med, http://maty.myshowroom.se htpp://maty.blogg.se ahaha, också två stycken, JAG ÄR OTROGEN MOT LIA :( http://loontjens.blogg.se :) haha, <3 puss haj ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0