Haha ,,,


Överraskningsfest för morfar :)

Haha, så skrämd han blev :) det var kul ;) men bu ska han öppna klappar :)


Sorry

Hejsan , sorry att jag inte uppdaterat ,, men jag orkar faktiskt inte , jag mycket läxor & umgås mycket.. Men nu ska kag snart fixa mig , har sovit med Maty & Lia till idag :)


Skajjpar med PJ :D

Haha :) efter hela dagen så har ngn äntligen loggat in på sssskkkkaaajjjppp :D

Sjuk idag..

Mår skit! ligger just nu i min säng under mitt täcke, och skaaaajpar med Gustav :) så jag uppdaterar kanske under dagen... <3

Gooooooooooodnight :)

HAH :) skaaajpar med Gustav :) och nu ska jag snart sova :) är faktiskt trött :D så vi hörs :) <3
pöss hajj liverpistajj :D <33

Sara Fards blogg :) LÄs, så bra :)

http://saralouisefard.blogg.se/
http://saralouisefard.blogg.se/

Håltimme hemma hos mig med lia :)

TjOOOOOOOOOO brää :) / liiiiiiaa
Pözz haj, för nu ska vi ha de bäääst, som vanligt ;) <333

Hur många lingon finns det i världen? xd

hahaha, nu har jag just startat filmen "Hur många lingon finns det i världen?" HAHAHA, Upptagen i helgen, så har inte kunnar uppdatera. ja, och jag pallar fortfarande inte, jag har tröttnat på blogg. så ja. jag vet inte om ja ska sluta... men vi får se... GLÖM INTE O KOMMENTERA?!?!?! HAHA , puss hajj! :)

trodde inte så om dig, men du var tydligen ett as!

Hejhej! dagen började ju bra, not! maty skulle snacka med mig, och då fick jag reda på en sak, o jag gjorde slut!! vill inte gå in på detalger! sen dess har dagen bara varit skit! Alla har varit sura, skulle börjat kvart i nio, var på skolan 8! så kom slöjd läraren o sa att de var inställt, vilket betydde att vi inte börja från kvar i elva, men då hade vi ju en redovisning som vi inte ja, vet inte! jag, maty och lia jobbade iaf! min dag var typ bara skit! efter skolan hämta pappa mig, och jag stack hem till han en stund! jag var så duktig så att jag sprang 1,7 km på hans spring sak! Sen tog jag bussen till mamma,! nu har jag musik på , och jag ska snart bada , sen typ bara chilla! kommer ha sjukt tråkigt, men skit i de då! komemr ta mammas mobil, KANSKE , och då uppdaterar jag! :) Hörs!

Sorry lia!

Jadå! ja o maty (typ bara maty) färgade lias hår idag! och ja, jag filmade, och fotade lia, den är lite dåliga bilder eftersom att de är mobil bilder, och videofilmer!

Första skoldagen - check!

Jadå! det var chill, men var riktigt trött, för att jag kunde inte somna igår! HAHAHAm Jag och maty lyssnade på musik på min mobil, och så sa hon BOYS CAN´T FLY, men jag trodde hon sa ngt annat! ahahah , pallar faktiskt inte uppdatera nu, är hon mormor&morfar! haha! så hörs sen elle rimorn! :)

En vecka, Älskar dig ♥

Imorgon börjar jag uppdatera på riktigt, eller ja, jagska försöka :$ hahhha, umgås ju mycket med kompisar, så jag har kanske inte så mycket tid, tänkte berätta om helgen!
fredag : Vaknade av att jojjo knep mig i röven! AHAH! vi drog t mc sonalds, 10 på morgonen, stängt, vi gick till kebabtorget, stängt , vi drog till sibylla och käka, sibylla och cassablanca har ingen vägg mellan sakerna, så ringde cassablancas telefon, och ingen svara, så moa drog dit och svarade.. HAHAHA så fett kul, sen drog vi till vattenormen o la oss där i, sen skrämde vi hönor, sen gick vi till såna statyer och fota.. så azum morgon! haha :D sen så ja, hände inget spec, på kvällen fick jag o jojjo panik, så vi drog upp till moa, (hänt en sak som jag inte tar upp här) så vid 9 cykla vi hem, jojjos mamma hämta oss vid halv 10, och jag sov där, somna ganska tidigt, faktiskt
Lördag: vakna avv att jojjo kalla på mig att de var frukost, de var väl vid 11 ? vi åt, och fixa oss, vid 1 halv 2 drog vi till stan, och typ ja, gjorde ingen, vi drog hem till nisse, och lite sånt! sen stack hon till moa, för att snacka, sen så var jag ensam med nisse och gabbe, så lia kom, vi körde s/k :) haha:) så kul, sen åt nisse, sen drog vi hem till mig, för att jag skulle packa, skulle sova hos lia, med nisse :) Gabbe drog sen någon gång? hah, jag lia o nisse såg film och sånt, bara chilla i sängen, ( misstolka inte ) så låg jag lixom snett med mina ben ,  så höll nisse på att ramla av sängen, så han hoppar in, så jag knäar han mellan benen, två gånger!,
söndag: vakna 2 ggr för att lias mamma väckte oss, sen så somna ja o nisse om, han nockar mig o ligger lixom kvar med huvudet sen, haha, sen så ja, hände typ inget på dan, jag sov hos lia till idag, och nu är ja hos mamma & det är skola imorn :( hatar de skitet! men nu ska jag messa lite med nisse, sen sova! godnatt!
Älskar dig Nisse 

Sitter hos moa.. HAHAAHAH

Moa du är inte smart, haha, jag skulle slå rekordet på hennes ipod på tempel run, för att de andra skulle tro att de var hon (hon suger lixom) AHAHHA. Vi gick o la oss vid 1 igår, skulle upp tidigt idag, för att moa skulle till tandläkaren.. hhah, fick gummiband, de tog lixom typ 2 min? sen tog vi bussen hem till moa, o nu sitter vi här :) och dunkar Maskinen ♥... Och typ snackar med varandra på varssen fb.. o varssen datan, NICE! :) Hörs. lite bilder vill ni ha? men de får ni inte nu ,khahhaha

2/1-2012 - Brian ♥

Rubriken stämmer t max ♥ sitter o slummar me maty o malin , men vi måste vara scchyyy,, thihi :) Men ja, jag har typ inget o ppdatera, så jag börjar ppdatera om mina dagar när skolan börjar :) HAHAHA, LUKTEN SOM KOMMER NÄR JAG FISER (:$)

Jer

Thiihihi, vet inte om jag sagt de innan men GOTT NYTT ÅR :) haha, sover hos Malin så vi hörs

RSS 2.0